Gott recept på daimbiskvier som jag hittat!!
Kategori: Mat & recept
GÖR SÅ HÄR:
ETAPP 1:
Riv mandelmassan. Blanda ihop med socker och äggvita. Klicka ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader, ca 20 minuter tills de fått en fin färg.
ETAPP 2:
Vispa ihop rumsvarmt smör med övriga ingredienser till en slät kräm. Hacka daimen och rör ner den i smörkrämen. Bred smöret lite toppigt på undersidan av mandelbottnarna. Ställ i kyl eller frysen minst en timme.
ETAPP 3:
Smält chokladen på svag värme. Doppa biskvierna i chokladen, vrid dom lite så att överflödig choklad rinner av. Strö på lite hackad daim som dekoration.
Förvaras i kyl (det går även bra att frysa dom).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chokladen ska inte vara för varm när du chokladdoppar, då rinner den nästan av biskvierna.
Strössla över nyhackad daim och låt svalna något innan servering.

